Medijsko središče

03 / Bobnič

OBČINA IZOLA
COMUNE DI ISOLA
Sončno nabrežje 8
Riva del sole 8
SI-6310 Slovenija

ID za DDV: SI16510801

T +386 5 66 00 100
E posta.oizola@izola.si

VLOŽIŠČE, uradne ure
Ponedeljek 8:00 - 12:00
Torek 8:00 - 12:00
Sreda 8:00 - 12:00 in 14:00 - 17:00
Četrtek 8:00 - 12:00
Petek 8:00 - 12:00

Bobnič

Brezplačno lokalno izolsko glasilo Bobnič/La Crida izhaja vsak drugi mesec. Praviloma letno izide 6 številk. Glasilo izhaja v 7.000 izvodih in je dostavljeno v vsa izolska gospodinjstva in d.o.o.-je.

V letu 2019 bo glasilo izšlo dvakrat, prvič v juliju, drugič pa konec leta.

Oglašujte v občinskem glasilu!

CENIK OGLASNEGA PROSTORA:
• podjetja, samostojni podjetniki in družbe, registrirane v Občini Izola: 500,00 € za celoletni zakup oglaševalskega prostora v občinskem glasilu (šest številk) v velikosti ¼ strani ali 100,00 € za enkratni zakup oglaševalskega prostora v občinskem glasilu v velikosti ¼ strani,
• ostali: 700,00 € za celoletni zakup oglaševalskega prostora v občinskem glasilu (šest številk) v velikosti ¼ strani ali 140,00 € za enkratni zakup oglaševalskega prostora v občinskem glasilu v velikosti ¼ strani,
• 15 % popusta za celoleten zakup dveh oglasnih prostorov (v velikosti 2/4) v občinskem glasilu (šest številk).

V letu 2019 bosta izšli dve številki občinskega glasila, zato v tem letu velja cenik oglasnega prostora za enkratni zakup.

Izbor naj fotografije meseca

Stran namenjeno zabavi si želimo obogatiti z vašimi fotografijami naše občine. Teh namreč po spletu kroži kar lepo število. S pobudo si želimo vključiti občane k soustvarjanju našega glasila in promocijskih materialov, hkrati pa spodbujamo njihovo kreativnost.

K sodelovanju zato vabimo vse ljubiteljske in profesionalne fotografe s širšega območja, ki so pripravljeni z bralci deliti svoja umetniška oz. dokumentarna dela povezana z Izolo.

Vsak mesec bomo tako, izmed prejetih, izbrali eno najboljšo fotografijo. Ker Bobnič izhaja vsaka dva meseca, bosta v vsaki številki objavljeni dve najboljši fotografiji. Izbrani avtorji bodo poleg objave fotografije v občinskem glasilu Bobnič / La Crida in na spletnih portalih Občine Izola (Facebook, spletna stran), dobili tudi simbolno nagrado. Fotografije bodo izbirali člani uredniškega odbora Bobnič / La Crida, ki so navedeni v kolofonu vsake številke občinskega glasila.

Vabljeni, da svoje aktualne posnetke Izole, tradicionalnih dogodkov, ljudi, utripa mesta, arhitekture oz. česarkoli povezanega z našim mestom, posredujete na naslov martina.miklavcic-sumanski@izola.si. Posnetek naj bo označen z naslovom slike in imenom avtorja. Fotografije naj bodo v ločljivosti 1600 x 1200 svetlobnih točk (pixlov) v standardni barvni paleti RGB in jpg formatu.

 


Za pravilno oddajo PRIJAVE NAPAKE vas prosimo, da izpolnite spodnja polja
Per la corretta presentazione della DESCRIZIONE DELL'ERRORE si prega di compilare tutti i campi sottostanti


×
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!