Medijsko središče

03 / Dogodki in prireditve

OBČINA IZOLA
COMUNE DI ISOLA
Sončno nabrežje 8
Riva del sole 8
SI-6310 Slovenija

ID za DDV: SI16510801

T +386 5 66 00 100
E posta.oizola@izola.si

VLOŽIŠČE, uradne ure
Ponedeljek 8:00 - 12:00
Torek 8:00 - 12:00
Sreda 8:00 - 12:00 in 14:00 - 17:00
Četrtek 8:00 - 12:00
Petek 8:00 - 12:00

24. junij 2020 ob 10. - 18. uro, na spetu
Brezplačni spletni karierni sejem MojeDelo.com: boljša zaposlitev v regiji na dosegu računalnika

V sredo, 24. junija, med 10. in 18. uro se bo na prvem spletnem kariernem sejmu za Goriško, Obalno–kraško in Notranjsko–kraško regijo predstavilo več kot 20 prepoznavnih podjetij. Preko spleta se boste lahko povezali z delodajalci, ki iščejo nove kadre v vašem okolju. Svoje znanje boste nadgradili na številnih uporabnih delavnicah in predavanjih, med njimi bo govora o veščinah, ki jih v trenutnih razmerah zaposlovalci iščejo pri starejših. Izkoristite tudi brezplačno osebno karierno svetovanje in psihometrično testiranje.

Razgovori od koder koli

Spletni karierni sejem MojeDelo.com prinaša nove zaposlitvene priložnosti za Goriško, Obalno–kraško in Notranjsko–kraško regijo. Na sejmu bo več kot 20 uspešnih podjetij, med njimi podjetja Gen-i, Hofer, JYSK, Atlantic Grupa, Biovis, d. o. o., in Salonit Anhovo, iskalo nove kadre. Z njimi se boste lahko neposredno povezali, opravili individualni avdio-video pogovor in izmenjali kontakte. Za sodelovanje potrebujete le napravo za dostop (računalnik, mobilni telefon) in internetno povezavo. Spletni karierni sejem bo dostopen na tej povezavi: http://kariernisejem.com/spletni-karierni-sejem-primorska-2020/.

Uporabne delavnice, predavanja in karierne točke

Spletni karierni sejem MojeDelo.com bo v okviru pestrega programa odprla okrogla miza na temo gospodarskega utripa v regiji pred in po COVID-19. Povezovalka Alenka Kesar se bo pogovarjala s predstavnikom Zavoda za zaposlovanje RS in predstavniki gospodarstva. Zanimiv bo tudi webinar o novem trgu dela psihologinj Tine Kastelic in Nine Kocbek, ki bosta osvetlili trenutne razmere na trgu dela in se podali skozi zapleteno mrežo selekcijskih postopkov. Špela Pogačnik Nose in Meta Šlander, predstavnici mrež Europass in ReferNet, bosta v webinarju o kompetencah prihodnosti razložili, kaj bomo potrebovali za uspešno kariero jutri. Pot do uspeha v karieri je pogosto pogojena tudi z odličnimi računalniškimi znanji, zato boste lahko nadgradili svoje znanje na izjemni dinamični in interaktivni delavnici programa Excel s predavateljem Markom Kužnerjem. Za tiste, ki šele vstopajo na trg dela, bo zanimiva delavnica MojePrvoDelo, kjer boste dobili uporabne in relevantne informacije o tem, kako trg dela funkcionira, kje so delovna mesta in katere korake morate narediti, da boste našli svojo sanjsko službo. Celoten program spletnega kariernega sejma MojeDelo.com najdete tukaj: http://kariernisejem.com/spletni-karierni-sejem-primorska-2020-program/

Kako se pripraviti na spletni karierni sejem?

Organizator spletnega kariernega sejma MojeDelo.com svetuje, da vnaprej raziščite podjetja, ki se bodo predstavila na sejmu. Izberite tista, ki vas najbolj zanimajo, preberite, s čim se ukvarjajo in katere profile zaposlujejo. Pripravite informativen in pregleden življenjepis, certifikate in dokazila o formalnem izobraževanju ter druga potrdila in priporočila preteklih delodajalcev, ki vam povečujejo vrednost v očeh delodajalcev. Pripravite kar se da jedrnato predstavitev, v kateri predstavite svoje najpomembnejše prednosti in dosežke ter kaj konkretno lahko podjetju ponudite. Tako bodo vaše možnosti za nove priložnosti na trgu dela nedvomno večje.

Vzemite kariero v svoje roke: brezplačno nadgradite svoje znanje, povežite se z delodajalci in najdite novo, boljšo zaposlitev v svoji bližini 24. junija, ob 10. uri, na spletnem kariernem sejmu MojeDelo.com.

Povezava: http://kariernisejem.com

Nazaj na seznam dogodkov
Arhiv dogodkov
KOLEDAR
< julij 2020 >
PO TO SR ČE PE SO NE
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Prijavite se na E-obvestila in bodite tako na tekočem z dogajanjem v naši občini.

Prijavi se zdaj

NOVO NA PORTALU

9. julija 2020
Izolska promenada tudi mimo kampa Jadranka

Izolska promenada je pridobila nov podaljšek. Za občanke in občane ter obisko...


Za pravilno oddajo PRIJAVE NAPAKE vas prosimo, da izpolnite spodnja polja
Per la corretta presentazione della DESCRIZIONE DELL'ERRORE si prega di compilare tutti i campi sottostanti

V center za prijavo napak, ki je na voljo 24 ur na dan vse dni v letu lahko tudi pokličete. Telefonska številka 041 310 997.


×
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!