Medijsko središče

10 / Novice

OBČINA IZOLA
COMUNE DI ISOLA
Sončno nabrežje 8
Riva del sole 8
SI-6310 Slovenija

ID za DDV: SI16510801

T +386 5 66 00 100
E posta.oizola@izola.si

VLOŽIŠČE, uradne ure
Ponedeljek 8:00 - 12:00
Torek 8:00 - 12:00
Sreda 8:00 - 12:00 in 14:00 - 17:00
Četrtek 8:00 - 12:00
Petek 8:00 - 12:00

14. decembra 2018
Pester program za vse generacije tudi v predprazničnih dneh: veseli december v Medgeneracijskem centru Izola

V Medgeneracijskem centru Izola v Livadah je vsak dan bolj živahno in veselo, saj vsak dan srečamo kakšen nov obraz. V sodelovanju s prostovoljkami in prostovoljci ter društvi in drugimi organizacijami prirejamo raznovrstne dejavnosti, med katerimi boste gotovo našli kaj zanimivega za svojo dušo, čas pa vam bo hitreje minil ob prijetnem klepetu in druženju.

Od letošnjega maja, odkar je odprt center, so se tukaj že spletla in poglobila številna poznanstva, izmenjala mnenja ter podelile izkušnje in znanje mnogih Izolank in Izolanov, ki želijo svoj prosti čas preživeti kakovostno – torej aktivno, v dobri družbi, medsebojnem sožitju in medgeneracijskem sodelovanju. Še naprej ostajamo posebej pozorni na socialno vključevanje ranljivih skupin prebivalstva, kot so starejši, samski ljudje z nizkimi dohodki, brezposelni, prebivalci iz tujih jezikovnih okolij in drugi. Prizadevamo si, da je obisk prav vseh dejavnosti, ki jih javno objavljamo v naših napovednikih, za vse obiskovalke in obiskovalce brezplačen. Naš program, ki se sproti bogati in prilagaja potrebam uporabnikov, najdete v lokalnih glasilih in seveda osebno pri nas. Za podrobnejše informacije, ogled in predstavitev nas lahko obiščete med 8. in 15. uro, ob sredah do 17h in ob petkih do 12h, ko lahko tudi posedite v družabnem prostoru, popijete kavico ali prelistate časopis, odigrate partijo šaha, igrate karte in še marsikaj …

V Domu upokojencev Izola, ki upravlja dejavnosti Medgeneracijskega centra Izola v Livadah, smo veseli, da je center zaživel. Vsem, ki ste nas že ali pa nas še boste obiskali, želimo lepo doživete božično-novoletne praznike in vse dobro v prihajajočem letu!

Lijana Trontelj,
vodja centra Dom upokojencev Izola

NOVO NA PORTALU

01. junij 2020
Tedenski program dogodkov v Medgeneracijskem centru Izola od 1. 6. do 5. 6. 2020


Za pravilno oddajo PRIJAVE NAPAKE vas prosimo, da izpolnite spodnja polja
Per la corretta presentazione della DESCRIZIONE DELL'ERRORE si prega di compilare tutti i campi sottostanti


×
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!