Asfaltiranje ceste proti Grbcem

Komunala Izola pridobiva ponudbe za asfaltiranje ceste proti Grbcem. Ocenjena vrednost preplastitve je približno 120.000 evrov. Ureditev omenjenega odseka je predvidena v prvem trimesečju.

Rekonstrukcija Prešernove ceste

Na Prešernovi cesti je bila zaključena prva faza, katere okvirna investicijska vrednost je 300.000 evrov. Rekonstrukcija Prešernove ceste se nadaljuje z drugo fazo, ki zajema urejanje kolesarske steze za dvosmerni promet in promenade, na kateri bodo postavljeni javna razsvetljava, klopi in koši za odpadke. Končna preplastitev ceste se bo izvedla po zaključku druge faze urejanja.

Asfaltiranje križišča Belveder-Strunjan

V sklopu rednega vzdrževanja občinskih cest bo občina na odseku križišča Belveder Strunjan do konca marca. preplastila dotrajani del asfaltne površine. Dela se bodo izvajala v sklopu rednega vzdrževanja cest, predvidena ureditev odseka je konec februarja.

Ureditev obalne cesta

Občina je pričela z urejanjem obalne ceste, postavljeni so bili sanitariji, pitniki in tuši .Vzdolž obalne ceste so bili v naslednji fazi postavljene klopi. Stojala za kolesa bodo postavljena predvidoma v začetku leta 2018. Do sedaj je Občina za ureditev obalne ceste namenila skoraj 100.000 evrov.

PRIJAVA NA E-OBVESTILA

S prijavo se strinjate s splošnimi pogoji prejemanja E-obvestil.

×

HVALA

Vaša prijava je bila uspešna.

×