Novo parkirišče Ruda

Na območju Ruda Komunala Izola ureja več kot 80 parkirnih mest. Dela, v vrednosti 8.500 (z vključenim DDV), izvaja podjetje Komunala Izola.

 

Jedilnica OŠ Livade

Podjetje Makro 5 gradnje nadaljuje z dozidavo večnamenske jedilnice na
OŠ Livade, ki jo bodo šolarji lahko uporabljali z novim šolskim letom.

Gradbena dela v vrednosti dobrih 120.000 evrov z DDV je izvedlo podjetje Makro 5 gradnje, d.o.o., celoten projekt z dokumentacijo in opremo je sicer vreden dobrih 148.000 evrov z DDV.

Ulica ob pečini

V Ulici ob pečini in delu Ulice Sv. Petra je bilo rekonstruirano vodovodno omrežje in urejeno cestišče. Dela v vrednosti 147.317 evrov (brez DDV) je izvedlo podjetje Grafist.

Urejanje vodovoda na Kraški

V Kraški ulici poteka obnova vodovoda. Dela v vrednosti 34.367 evrov (brez DDV) izvaja RVK. Sanacija bo predvidoma zaključena v začetku julija.

Asfaltiranje odseka ceste v Grbiče

Na Šaredu je bil preplaščen odsek ceste v Grbiče oz. Grbce. Dela v vrednosti 26.979,75 evrov (z vključenim DDV) je za Komunalo Izola izvedlo podjetje CPK. Projekt je deloma sofinancirala KS Korte.

Sanacija pločnika

Urejen bo tudi pločnik ob pasji plaži, kjer bo obložen spodnji zid. Urejena bo tudi javna razsvetljava. Za Rižanski vodovod Koper bo dela izvedlo podjetje Grafist. Ta bodo predvidoma zaključena do konca meseca.

Ureditev Gubčeve ulice

Na Gubčevi ulici bo urejena komunalna infrastruktura, javna razsvetljava in cestišče. Z deli, vrednimi cca 60.000 evrov (brez DDV), bo predvidoma konec meseca pričela Komunala Izola.

Sanacija pločnika

Saniran je bil pločnik na Ulici OF. Dela je izvedlo podjetje Komunala Izola .

Ureditev ceste za Nožed

Na cesti za Nožed je bila urejena vodovodna in električna infrastruktura. Odsek je bil prav tako v celoti preplaščen. Dela v vrednosti je izvedlo podjetje Grafist d.o.o.

Nova prehoda za pešce

Na križišču med Južno cesto in Cesto v Pregavor je bilo poskrbljeno za dodatno varnost pešcev v prometu z dvema novima prehodoma za pešce, ki sta tudi arhitekturno prilagojena in prometne ureditve v samem križišču. Dela je izvedlo podjetje Komunala Izola.

PRIJAVA NA E-OBVESTILA

S prijavo se strinjate s splošnimi pogoji prejemanja E-obvestil.

×

HVALA

Vaša prijava je bila uspešna.

×