Življenje v Izoli

05 / Promet

OBČINA IZOLA
COMUNE DI ISOLA
Sončno nabrežje 8
Riva del sole 8
SI-6310 Slovenija

ID za DDV: SI16510801

T +386 5 66 00 100
E posta.oizola@izola.si

VLOŽIŠČE, uradne ure
Ponedeljek 8:00 - 12:00
Torek 8:00 - 12:00
Sreda 8:00 - 12:00 in 14:00 - 17:00
Četrtek 8:00 - 12:00
Petek 8:00 - 12:00

16. maja 2017
Potrjen predlog Celostne prometne strategije

Svetniki so na 18. redni seji potrdili predlog Celostne prometne strategije (CPS) – strateški dokument, v katerem bodo predvidene poglavitne smernice prometnega razvoja v prihodnjih letih in, ki predstavlja začetek reševanja izzivov v prometu ter ustvarjanja trajnostnega prometnega sistema.
Več

1. aprila 2017
Vabilo na zaključno prireditev

Spoštovane občanke in občani občine Izola,

vljudno vabljeni, da se nam pridružite na zaključni prireditvi, ki jo v sklopu izdelave Celostne prometne strategije občine Izola prirejamo v soboto, 8. aprila 2017,  med 11.00 in 13.00 v Parku Pietro Coppo v okviru prireditve „Dan za spremembe“.
Več

24. marca 2017
IZŽREBALI SMO NAGRAJENCA ANKETNE RAZISKAVE O PROMETU IN JAVNIH POVRŠINAH V OBČINI IZOLA

V  sklopu Celostne prometne strategije občine Izola, katere naložbo sofinancirata Evropska unija in Republika Slovenija iz Kohezijskega sklada, smo v uvodni fazi projekta izvedli anketno raziskavo o potovalnih navadah prebivalcev občine, njihovih željah po prometnih ureditvah  v mestu ter odnosu do skupnih javnih površin v mestu in celotni občini Izola.
Več

1. marca 2017
KAKŠNO OBČINO SI ŽELIMO OBČANI IZOLE?

V okviru Celostne prometne strategije občine Izola, katere naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Kohezijskega sklada, smo pripravili razstavo o viziji prometne ureditve občine Izola. Razstavo si lahko že ogledate v veži stavbe občinske uprave (Sončno nabrežje 8) in v veži stavbe občinske uprave (Postojnska ulica 3), na voljo pa je tudi v prostorih Javnega zavoda za spodbujanje podjetništva in razvojne projekte Izola (Sončno nabrežje 4), Kulturnega doma Izola (Ulica oktobrske revolucije 1) in Komunale Izola (Industrijska cesta 8).
Več

23. januarja 2017
Prihodnost našega mesta in občine oblikujmo skupaj

V okviru projekta Celostne prometne strategije občine Izola, katerega naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Kohezijskega sklada, smo z namenom vključitve občanov in upoštevanja stališč vseh vrst deležnikov pri izdelavi strategije, konec preteklega in v pričetku letošnjega leta izvedli zadnji dve javni razpravi.
Več

28. novembra 2016
Skupaj do varne in okolju prijazne prometne ureditve

Občina Izola je pristopila k izdelavi celostne prometne strategije – dokumenta, kjer so začrtane smernice razvoja prometa v prihodnje. V oktobru se je zaključila prva od štirih faz celostnega načrtovanja, kjer je bil poudarek na analizi trenutnega stanja na področju prometa v občini. Že v prvi fazi je bila vključena širša javnost (preko anketnih vprašalnikov, intervjujev in javnih razprav), ki pa bo pri načrtovanju ključna tudi v ostalih fazah. V mesecu decembru sta tako predvideni dve javni razpravi, kjer bo govora predvsem o viziji in ukrepih za njeno uresničitev.
Več

20. septembra 2016
Skupaj do optimalnih prometnih rešitev

Na Občini Izola aktivno pripravljamo Celostno prometno strategijo (CPS). Gre za strateški dokument, ki vsebuje zaporedje ukrepov za izboljšanje prometa. Namen izdelave Celostne prometne strategije je povečati kvaliteto življenjskega prostora in vsem občanom omogočiti varno gibanje v prometu. V procesu izdelave Celostne prometne strategije Občine Izola bomo načrtovali v dobro okolja in zdravja ljudi ter hkrati delovali za dobro gospodarskega razvoja občanov.
Več

9. junija 2016
Začetek izdelave Celostne prometne strategije v občini Izola

V želji po razvoju urbane mobilnosti, izboljšanju kakovosti zraka v mestih in hkrati boljše povezanosti urbanih območij z njihovim zaledjem, zmanjšanju prometnih zastojev ter povečanju prometne varnosti, je Občina Izola pristopila k izdelavi Celostne prometne strategije.
Več


Za pravilno oddajo PRIJAVE NAPAKE vas prosimo, da izpolnite spodnja polja
Per la corretta presentazione della DESCRIZIONE DELL'ERRORE si prega di compilare tutti i campi sottostanti

V center za prijavo napak, ki je na voljo 24 ur na dan vse dni v letu lahko tudi pokličete. Telefonska številka 041 310 997.


×
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!